TELÈFON DIRECTE

676 648 226

CONTACTE

HORARIS

PARLO CATALÀ

XARXES SOCIALS

Tantra sensual a Barcelona

No tots els massatges Tantra son sensuals. El meu sí, i de ben dolç i intens!

Origen del Tantra i Hedonisme

Els hedonistes de l’antiga Grècia van prendre part de les seves idees de regions més orientals on va néixer el Tantra. Ambdues corrents es basen en la idea que la vida mereix ser gaudida. L’amistat, l’amor, els plaers dels sentits i de la cultura mereixen més atenció que el sofriment i els sacrificis. I agrairan que els alimentem amb dedicació i temps.

La gastronomia, per exemple, és un plaer i és cultura.

El massatge és cultura i és plaer

El massatge també és una tradició mil·lenària i és cultura. Forma part del món de les persones que saben viure una vida rica, variada en interessos, en benestar, plenitud i en descobriments.

Tots estem assedegats d’alegria, de plaer i de felicitat. Et proposo gaudir-ne sense culpes. Lliure de lligams emocionals i de restriccions ideològiques.

Ens devora l’“internet de les coses” i necessitem desconnectar —literalment— més sovint.

El massatge sensual ens equilibra, desintoxica, ens dona pau i claredat de ment. I ens recarrega les bateries que alimenten les emocions positives i la vitalitat.

Plaer sense culpa

L’objectiu del meu servei de massatge vol ser una experiència lliure de culpa. Vol ser plaer en estat pur. I la teva llibertat és vital perquè això sigui possible.

Les tradicions Tantra enfoquen la vida i el plaer fora de tota culpabilitat i de la consciència negativa. La vida ja és prou plena de sacrificis. Els sacrificis en sí no son dolents, però la nostra intimitat hauria d'estar lluny de la mentalitat del sacrifici o de la culpa. Cal que no prescindim de coses que ens complauen si no fan mal ningú més.

Viure el plaer, la sensualitat i la sexualitat d'una forma més neta, lliure, alegre i pura és possible gràcies al massatge Tantra. Prova-ho i descobriràs una nova dimensió molt útil per a la teva vida.

Massatge Tantra i home gai

Els homes gais esperen un massatge especial quan el demanen a un altre home. He desenvolupat un tipus de massatge específic per a homes gais de totes les edats i condicions. És un treball corporal sensual, ple de complicitat, sense ritualitzar en excès, orientat al teu plaer des del primer minut.

Si t'agraden els homes, demana que el massatge te'l faci un home.

No forço mai rituals de respiració, no et faré repetir mai cap mantra ni cap postura de ioga. Altres massatgistes Tantra fan molt èmfasi en repetir mantres que no entenem i t'obliguen a respirar d'un forma poc natural, amoïnant i que ens allunya del plaer. L'excés d'espiritualitat tampoc és bo.

El meu massatge és lliure de continguts ideològics o religiosos. L’objectiu és el teu plaer. A través del teu plaer seràs capaç d’aprendre més sobre tu, tot treient-ne les teves pròpies conclusions.

Equilibri entre sexe i espiritualitat

Això és el que cerco: allunyar-me del massatge barroer i també del ioga contemplatiu tot trobant un lloc mitjà. Equilibri entre erotisme i pau. La masturbació gratuïta i compulsiva em sembla tan buida de contingut com l'espiritualitat "de pose".

Aquest equilibri és perfectament possible. Tots els meus clients l'han gaudit.

Energia sexual

Les energies sensuals i sexuals sempre són presents al meu massatge. Et sentiràs desitjat i mimat... potser t’excitis. Controlaràs el teu plaer. Jo et conduiré a través d'un paisatge de sensacions que viuràs al teu cos i dins la teva ment. Deixa't portar i et sentiràs lliure. potser descobriràs sensacions que son dins teu però que encara no havien aflorat.

Massatge i orgasme

Els homes que prefereixen les sessions de 90 minuts poden experimentar més d’una explosió de plaer durant la sessió. I endur-se’n dins el seu sistema el desig de més. Aquesta explosió no és l’únic objectiu del meu treball corporal. És un aspecte més —si ho desitges.

El meu treball corporal t'acostarà molt a un plaer intens que anomenem orgasme. L'orgasme es pot donar amb i sense ejaculació. Tu tries.

No comparteixo la idea que la ejaculació sigui dolenta. És com obrir les finestres per airejar una casa. Oxigen, frescor, vida. És intercanvi i renovació d'energies.

Però respecto els qui creuen que no cal ejacular. El respecte mutu és vital. Per a mi i per a tu segurament també.

Massatge i comunicació

M’agradarà molt que puguis expressar qualsevol cosa que penses i que vulguis compartir. Uns minuts de comunicació poden ajudar a que el massatge s’enriqueixi amb els aspectes terapèutics de la confiança i la complicitat.

Si el que vols és molt més que una simple manualitat de 15 minuts, llavors sóc el teu massatgista. Treballaré tot el teu cos durant un mínim de 60 minuts. De cap a peus, de cos a ment.

Massatge "express"

Només he creat les sessions de 45 minuts per a persones que tenen molta pressa, que necessiten un relaxament ràpid i intens. També n'hi ha qui prefereix gastar una mica menys de calerons en un massatge més assequible. Si és el teu cas, ara tens aquesta possibilitat.

Aquests massatges "express" els dono en taula de massatge. Per motius evidents tant tècnics com de temps no és possible realitzar massatge cos a cos.

Massatge gai a Barcelona

Paco t'ofereix el millor massatge sensual de Barcelona

YouTube icon