TELÈFON DIRECTE

676 648 226

CONTACTE

HORARIS

PARLO CATALÀ

XARXES SOCIALS

Massatge genital "lingam"

El massatge genital forma part d’algunes disciplines del Tantra —no de totes. En el massatge eròtic que t’ofereixo a tu hi és present si tu ho desitges.

Hi ha molts tipus de massatge genital. La forma més coneguda és la de l’”auto-plaer” o masturbació a un mateix. En llenguatge de Tantra professional a la masturbació a altres homes se li diu “massatge lingam”.

Massatge amb "final feliç"

Aquest és un dels epítets més desprestigiats dels darrers anys. El "final feliç" banalitza totalment el massatge, ja sigui eròtic o legítim.

Només faig servir aquest terme per a explicar clarament que existeix ejaculació, tot i que és totalment voluntària, mai obligada. I no és l'únic focus de la meva feina.

Vull insistir en que el meu treball és molt ampli. Treballo tot el teu cos estimulant les teves energies sexuals, de peus a cap, despertant una gran quantitat de punts erògens. La zona genital forma part d'aquest ventall ampli que és tan extens com tot el teu cos. Segueix llegint i ho entendràs.

Masturbació i massatge

Un mateix pot masturbar-se de moltes maneres. Si és algú altre qui et masturba, les possibilitats augmenten. I encara es multipliquen més si aquest plaer es rep en el context d’un massatge Tantra eròtic professional.

Però no ho son tot, les tècniques. Quan parlem de massatge no parlem de mecànica. En la meva feina tinc molt en compte l’actitud i el que vull transmetre. Per a mi el massatge és un tot, no una suma de tècniques o de manualitats. Per a mi el massatge té ànima. El massatge té màgia. Ho entendràs quan vinguis.

Com a massatgista eròtic professional tinc els recursos per crear un ambient perfecte pel teu estat d’ànim.

Més que estimulació sexual

Segurament vindràs en un moment en que desitges sentir-te estimulat en molts nivells, més enllà del sexual. Tot i que el sexual pot ser-ne el detonant.

Quins son els altres nivells? El nivell emocional, el del relaxament, el de trobar un moment amb tu mateix i de compartir-lo amb algú que sàpiga què està fent. Segurament necessites una desconnexió de la rutina.

Massatge contra la rutina

La rutina és com un fong que intenta escampar-se per tota la superfície de les nostres vides. Comença amb la feina, s'estén a la vida social i acaba envaint la nostra vida emocional i la de parella.

Tots podem notar els símptomes de la rutina. Per a prendre mides n’hi ha prou amb ser-ne conscients. Sortir de la rutina és fàcil. Cal donar un primer pas.

I el massatge genital dins del context més ampli del massatge eròtic i Tantra et pot ser ben útil i plaent.

Possiblement no et dones els petits plaers i capricis que desitges en el teu dia a dia. Possiblement prioritzes les persones a qui estimes.

Ara és el moment de donar-te un caprici.

Massatge eròtic: en parlem?

Escriu o truca i en parlem. En total confidencialitat i en confiança. D'home a home. Ja veuràs que a les meves sessions de massatge eròtic es crea una complicitat entre homes molt especial. Més que gaudir de ser gai gaudirem de ser homes.

Massatge gai a Barcelona amb massatge genital lingam

Paco proporciona el millor massatge lingam genital a Barcelona

YouTube icon