TELÈFON DIRECTE

676 648 226

CONTACTE

HORARIS

PARLO CATALÀ

XARXES SOCIALS

Massatge amb trempera

La paraula “trempera” és de les més nostres, és d’allò més catalana. Deu ser que la trempera ens fa trempar. En tot cas sempre és quelcom molt benvingut i positiu.

Matinera, de mig matí o després de dinar. Inclús abans de dormir. La trempera és un fenomen morbós en si. És el preludi de quelcom més intens. És com un vermut que obre la gana.

Quan hi ha trempera hi ha alegria, diversió, felicitat i plaer. Igual que “on hi ha pèl hi ha alegria”, un argument més al meu favor ;-)

Molts clients catalans em pregunten per telèfon “però tu trempes, durant el massatge?” Home, pot passar, depèn de la química que tinguem. No es tracta només de si estàs bo o ets atractiu. La química sexual va molt més enllà del purament visual, de l’edat o dels estereotips.

Soc humà, tinc les meves debilitats inclús quan treballo. Segurament com tu. El que no puc fer mai és enganyar-te i prometre el que desconec, sobre tot si encara no ens coneixem personalment.

Si la meva trempera és molt important per a tu llavors et recomano que provis el massatge més eròtic dels que ofereixo: el "Turó de l'home" o "massatge extremadament eròtic". Aquest és l’únic massatge que faig nu i és tan excitant que de vegades trempo sense voler.

He aconseguit respondre els teus dubtes?

Si te’n quedessin més ja ho saps: truca o escriu.

Una abraçada ben forta!

Massatge gai cos a cos a Barcelona i amb trempera!

Un cos a cos amb en Paco ve molt de gust! Quina trempera!

YouTube icon