TELÈFON DIRECTE

676 648 226

CONTACTE

HORARIS

PARLO CATALÀ

XARXES SOCIALS

Massatge a domicili: gai Tantra català

A domicili significa a casa teva o on et trobis en aquest moment. Pot ser un apartament privat, un hotel o un lloc on tinguis privacitat, intimitat i on et trobis a gust en un moment donat.

Massatge a qualsevol lloc

El massatge a domicili té aquest avantatge: tu tries el lloc i l'hora, i jo hi seré. Només cal que et decideixis i proposis el lloc i l'hora. És així de fàcil. Només cal que en vulguis gaudir.

Massatge a qualsevol hora

Qualsevol hora del dia és bona per a gaudir dels massatges de Tantra eròtic que t’ofereixo. No hi fa res que siguin les 7 del matí, les 12 del migdia, les 8 del vespre o la mitjanit. L’important es que sigui a l’hora que et va millor a tu.

Massatge i discreció

Soc conscient que un servei amb aquest nivell d'intimitat exigeix una discreció total. Encara que aquí em vegis despullat, vestit no aixeco cap mena de sospita sobre el caràcter especial de la meva feina. Soc un ciutadà més. No soc efeminat ni em comporto de manera vistosa ni crido l'atenció.

Em preocupa respectar al màxim la teva privacitat i la teva imatge. Mai ningú no ha sospitat res sobre la meva feina ni a cap hotel, a cap escala de veïns ni a cap despatx professional.

He atès advocats, metges i arquitectes a les seves consultes privades i als seus domicilis particulars sense despertar mai cap sospita.

Vagi per endavant que els tinc un respecte enorme. Les nostres professions tenen coses en comú. Els anomenats "xaperos", "escorts", "gigolós" o prostituts sí tenen característiques molt específiques que els fan fàcils de detectar. Pel seu comportament i per la seva forma de vestir.

La meva feina de massatge eròtic no afecta la meva imatge pública: hi ha qui em veu més com un terapeuta. Encara que tu arribis a l'orgasme durant una sessió de Tantra a mi no se'm veu com un "professional del sexe".

Més enllà dels límits: anècdotes

He atès peticions "a domicili" del més curiós. Sempre han estat possibles si he tingut el temps i la manera de resoldre-les. Cal que parlis clar i sense complexes a l'hora d'expressar els teus desitjos. Només així podré donar-te una resposta acurada i confirmar que et puc atendre.

Podràs trobar més anècdotes aquí.

No jutjo

Com hauràs vist, he atès persones en tota mena de circumstàncies. No jutjo mai ningú per les seves preferències, límits, costums o fetitxes. És més, protegeixo aferrissadament totes aquestes persones de la més mínima possibilitat que algú altre els jutgi. La discreció i el respecte per la intimitat van de la mà sempre.

L'esfera personal i íntima de cada un no mereix judicis de cap mena, si no tot el respecte. A tots ens agrada ser respectats, però encara és més important tenir dret a reservar-se per un mateix aquesta mena d'informació privada, personal i individual.

Flexibilitat

Amb aquesta informació només pretenc obrir el ventall de possibilitats. Tot és possible si en parlem. Per la meva part pots comptar amb tota la flexibilitat de què disposa la meva agenda.

Menús i estils de massatge

A aquesta secció podràs trobar els diferents menús o estils de massatge. Si vols personalitzar el massatge d'alguna forma concreta si et plau consulta'm.

Massatge eròtic gai a domicili

Gaudeix d'un massatge a domicili amb en Paco. A qualsevol hora!

YouTube icon